Katselet tällä hetkellä Spähikel – Hightech-Beobachtungswagen aus Kerto LVL

Spähikel - Kerto LVL:stä valmistettu huipputekninen näköalavaunu

Kuvia: © ÖBf/Kovacs / Leidorf Wood Construction

 

YouTube

Kun lataat videon, hyväksyt YouTuben tietosuojakäytännön.
Lue lisää

Lataa video

Eckartsaun linnanpuistoon valmistui vuoden 2021 lopussa liikkuva huipputeknologinen näköalavaunu. Kerto/L LVL:stä valmistettu bioninen tukirakenne valmistettiin Leidorf Holzbaun tehtaalla. 
 

Robotti puusepänteollisuuden ihanteellinen hanke

Tarkkailuvaunussa on tukirakenne, joka näyttää kasvaneen. Tällaiset monimutkaiset ja erittäin hienostuneet projektit sopivat erinomaisesti CNC-robottijärjestelmällemme. Bioninen rakenne oli valmistettu laminoidusta viilupuusta. Spähikelin suunnittelusta vastasi Maik Perfahl, todennäköisesti Itävallan liittovaltion metsien toimeksiannosta.
 

Koe luonto kaikilla aisteilla

Koe, löydä ja tutki luontoa paikan päällä uusimman teknologian avulla: Itävallan liittovaltion metsät (ÖBf) on ottanut käyttöön liikkuvan huipputeknologian tarkkailuajoneuvon "Spähikel", jolla luontokasvatuksen uudet keinot Tonavan tulva-alueen kansallispuistossa.
Spähikelissä on tilaa jopa kahdelletoista hengelle, ja se on tieteen ja teknologian huippua. Eläinten äänentunnistusjärjestelmistä ja luontokameroista lennokkeihin ja virtuaalitodellisuuslaseihin: Spähikelissä on verkko, joka lähettää korkearesoluutioisia virtuaalitodellisuusvideoita ja äänitiedostoja tarkkailuautoon.

 

Linkit hankkeeseen

"Spähikel / Bionic Kerto -riipus"

Eckertsaun linna:
www.schlosseckartsau.at

Itävallan liittovaltion metsät:
www.bundesforste.at

Riipuksen suunnittelu: Moslikely, Wien
www.mostlikely.at

Leidorf Holzbau und Abbundzentrum - CLT Abbund:
https://www.leidorf.com/abbundzentrum/